Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Oproep voor vrijwilligers

1 augustus 20:00  Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dus mogen we ons weer klaar gaan maken. Weer lekker het veld op om te trainen en wedstrijden te spelen, gezellig in de kantine weer wat drankjes doen, gezellige activiteiten organiseren. meer »


Steging Dakbedekkingen en DVO'60 verlengen sponsorcontract

2 juli 10:30  Roosendaal - DVO’60 heeft het sponsorcontract met Steging Dakbedekkingen met een periode van vijf jaar verlengd. Het bestuur en de sponsorcommissie van DVO'60 zijn enorm verheugd dat Steging Dakbedekkingen besloten heeft om de overeenkomst met DVO'60 te continueren. meer »


Filmochtend 3 juli

27 juni 20:00  Beste leden, op zondag 3 juli organiseren de bioscoop en dvo’60 een bioscoopochtend voor alle leden van Dvo’60 en hun gezin en andere familieleden en vriendjes en vriendinnetjes. meer »


Familiedag DVO'60

21 juni 12:00  Zaterdag 25 juni as wordt op ons mooie sportpark de DVO 60 familiedag gehouden Alle senioren - jeugdleden - 35* team - G team - leden van het walking football -trainers - leiders - vrijwilligers Wij verwachten jullie as zaterdag voor deze super leuke activiteit Ook grootouders -ouders - broertjes eb zusjes - vrienden - buren en bekenden Ze zijn allemaal welkom bij DVO 60 Het hoofdveld zal vol staan met spellen voor zowel jong als oud Zeephelling Hindernis baan Piraten kussen Trekrodeo Voetbal boarding Voetba dart En nog veel meer Voor alle kinderen is er bovendien gratis ranja - - popcorn - suikerspin Ook kan men heerlijke barbecue producten kopen zoals hamburger - saté Er is gelegenheid om zich om te kleden want bij de zeephelling blijf je niet droog De familiedag begint om 1300 uur Dus ….tot as zaterdag


Sponsor nieuws

3 juni 16:15  Roosendaal - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. DVO’60 heeft het sponsorcontract met Arcus Letselschade met een periode van drie jaar verlengd. Het bestuur en de sponsorcommissie van DVO'60 zijn enorm verheugd dat Arcus Letselschade besloten heeft om de overeenkomst met DVO'60 te continueren. meer »


Familiedag

23 mei 19:00  Zaterdag 25 juni staat de familiedag van DVO'60 op de planning. Vanaf 13:00 worden er verschillende voetbalactiviteiten, springkussens een bbq, dj en nog veel meer dingen georganiseerd. meer »


Start 3e helft senioren

16 mei 19:00  De start van de 3e helft voor de senioren bij DVO'60 is een groot succes. Afgelopen woensdag waren er al meer dan 50 deelnemers. De wethouder heeft gisteren de aftrap gedaan. Daarna hebben de deelnemers onder andere uitleg gehad over valpreventie. Het programma wordt nu nog verder uitgebreid. Komende woensdag komt Arnold Vanderlyde, oud bokser en medaille winnaar op de olympische spelen, een clinic geven. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!