Gouden regels

Gouden regels

Gouden Regels DVO'60
10 Gouden Regels DVO'60 Binnen onze vereniging zijn SPORTIVITEIT EN RESPECT twee belangrijke pijlers. Dit zijn de voorwaarden voor een goede sfeer op en rond het veld en in de kleedkamer.
1. Elke DVO er heeft respect voor de scheidsrechter en grensrechters.
2. Geef je tegenstander voor en na elke wedstrijd een hand.
3. Maak afspraken over sportiviteit en respect binnen je team.
4. Spreek met ouders af hoe ze het team aanmoedigen. DVO'60 ouders gedragen zich op en rond het veld, ze hebben een voorbeeld functie! Ook op het veld bij uitwedstrijden.
5. Fluit elk seizoen een aantal wedstrijden bij DVO’60.
6. Na elke wedstrijd worden digitale formulieren samen met de scheidsrechter en de tegenstander ingevuld in het wedstrijdsecretariaat.
7. Na afloop van de wedstrijd maak je gebruik van de douches in de kleedkamer. De kleedkamer wordt keurig netjes achtergelaten. Dat betekent restafval is in de afvalemmers gegooid, het vuil op de grond is geveegd of getrokken met een trekker. Dat doen we ook als we een uitwedstrijd hebben!
8. Een kleedkamer is geen disco; als je muziek draait dan is dat alleen binnen jouw kleedkamer te horen. Muziekapparatuur wordt opgeruimd en beheerd door het team. Het bestuur van DVO'60 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van het kwijtraken of kapot gaan van muziek apparatuur, deze wordt mee naar huis genomen.
9. Zelf mee gebrachte kratten met flessen drinken zijn niet toegestaan in de kleedkamer, dat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Alcohol wordt alleen in de kantine gedronken.
10. Na de training alle lichten op het veld uitdoen.
11. Na de training alle materialen opruimen o.a. ballen, materialen. Ballen terugleggen in de daarvoor bestemde vakken en niet in de netten ergens ophangen of op de grond laten slingeren. Paaltjes, hoedjes e.d. weer terugleggen op de juiste plaats. Laat alles weer netjes achter alsof het je eigen spullen zijn.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!