Sponsor DVO60 interesse formulier - v.v.DVO'60

Sponsor DVO60 interesse formulier

Sponsor DVO60 interesse formulier

Welkom op de sponsorpagina van voetbalvereniging DVO’60

Op dit moment kunt u uw bedrijf profileren, via DVO’60, onder andere door middel van de volgende sponsor opties: 

1.    Het plaatsen van een reclamebord met de afmetingen van 3.0 * 0,8m. Voor de voorwaarden van het contract kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

De kosten voor het aanmaken van het bord zijn éénmalig en zal rechtstreeks door onze bordenmaker aan u worden gefactureerd. Het bord blijft uiteraard uw eigendom en zal aan u worden overhandigd na het beëindigen van het contract.

Tevens zal een banner van uw bedrijf het gehele seizoen op de website zichtbaar zijn en zal uw bedrijfsnaam worden vernoemd met een automatisch link naar uw website.

2.   Bal- en/of wedstrijdsponsor voor de thuis wedstrijden van het 1e elftal.

Wat kunt hiervoor van ons minimaal verwachten? Op de wedstrijddag zelf zult u worden aangekondigd als balsponsor op de home pagina van de website van DVO’60 en ook nog eens op Facebook. Het gehele seizoen zult u in de kantine worden vermeld als balsponsor. Daarnaast wordt u het gehele seizoen vermeld onder de sub pagina bal- en wedstrijdsponsoring van onze website. Tevens zal een banner van uw bedrijf het gehele seizoen op de website van DVO’60 zichtbaar zijn.

3.    Het plaatsen van een mini reclamebord met de afmeting 1.0 * 0.25m.

Dit mini-reclamebord komt te hangen aan de binnenzijde van ons evenementenplein. Zo bent u als bedrijf goed zichtbaar op dit plein wanneer iedereen zich vermaakt onder het genot van een hapje en een drankje.

De aanmaakkosten zijn éénmalig en zal rechtstreeks door de bordenmaker aan u worden gefactureerd. Het bord blijft uiteraard uw eigendom en zal aan u worden overhandigd na het beëindigen van het contract.

4.    Indien u een elftal wilt sponsoren door middel van kleding, kunnen wij u hiervoor een offerte op maat laten maken.

5.    Club van 100

De Club van 100 is een enthousiaste groep van mensen en bedrijven die DVO’60 een warm hart toedragen. Met een jaarlijksgift steunen zij onze ambitieuze vereniging.

Mocht u DVO’60 op andere manier willen sponsoren, en staat deze optie er niet tussen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zien uw vragen of suggesties graag tegemoet!

Contactpersoon: 

e-mail: 

 

sponsor interesse DVO60

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!