Sponsor DVO60 interesse formulier - v.v.DVO'60

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor DVO60 interesse formulier

Sponsor DVO60 interesse formulier

Sponsor worden?

Dit kan bij DVO’60 in verschillende vormen, maten en prijzen. U kunt al sponsor worden vanaf een paar tientjes voor een kantinevermelding, of u kunt er voor kiezen een sponsorbord langs het veld te plaatsen. Wilt u shirtsponsor worden en een tenue voorzien van uw bedrijfslogo, of toch liever een doek achter het doel hangen? Bent u liever sponsor van een van onze kleedkamers, of wilt u uw eigen dugout? Ook dit is mogelijk.

DVO’60 biedt verschillende opties aan. Er zijn ook sponsorpakketten aangemaakt, dit zijn pakketten met verschillende sponsoruitingen in één pakket, maar als sponosor krijgt u door de aanschaf van een pakket, korting op het totaalbedrag, zo haalt u meer voordeel uit uw sponsoring.

DVO’60 biedt de mogelijkheid om het 1ste jaar “proefsponsor” te zijn, zo kunt u het eerste jaar kijken hoe de sponsoring bevalt, waarna u het contract kunt laten aflopen, of verlengen met minimaal 3 jaar.

Voor actuele prijzen en vragen omtrent sponsoring, kunt u hieronder contact opnemen met de Sponsorcommissie van DVO’60, wij zullen binnen 2 werkdagen reageren op uw aanvraag.

sponsor interesse DVO60

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!