Beeindiging lidmaatschap

Beeindiging lidmaatschap

OVERSCHRIJVINGEN / BEËINDIGEN LIDMAATSCHAP

Indien je van plan bent vv DVO’60 te verruilen voor een andere vereniging, moet je voor 15 juni van het huidige seizoen overschrijving aanvragen. (zie protocol)


Tevens dien je al op voorhand en wel uiterlijk 31 Mei 2020, je opzegging als lid te melden of te bevestigen per email bij ledenadmdvo60@hotmail.com en bij het overgaan naar een nieuwe vereniging de naam van je nieuwe vereniging te melden.


Omdat een overschrijving tegenwoordig digitaal moet worden geregeld, is het van belang dat men voorafgaand aan het verzoek om overschrijving zorgt dat onderstaande zaken zijn geregeld:
1. De contributie t/m het lopende seizoen is betaald.
2. De boetes zijn betaald.
3. Eventueel in het bezit zijnde kleding van de vereniging is ingeleverd.
Ga dit zelf na en wacht hier niet mee tot er problemen ontstaan.


Indien niet aan bovenstaande voorwaarden zijn voldaan zal de overschrijving niet worden goedgekeurd en blijft die geblokkeerd staan in het KNVB systeem tot aan de verplichtingen is voldaan.
Je zal aan de verplichtingen moeten voldoen die je bij de aanvaarding van het lidmaatschap hebt geaccepteerd!!!

Overschrijvingen worden door Lianne van Osta verwerkt. mailto: ledenadmdvo60@hotmail.com.

 

  • Overschrijven naar een andere vereniging.

Overschrijven voor de A categorie (teams van bepaald niveau)
Wanneer je je lidmaatschap opzegt om daarna lid te worden van een andere vereniging, dan moet je je voor 15 juni hebben laten inschrijven als lid bij de nieuwe vereniging om in het nieuwe seizoen ook in de A categorie teams uit te mogen komen (alleen aanmelden is niet genoeg). Overschrijven naar een A categorie team van een andere vereniging kan ook na de 15e juni, maar dan moet je aan KNVB dispensatieregels voldoen om nog in een A categorie team uit te mogen komen in dat seizoen. Welk de regels dit zijn is op te vragen bij de KNVB. Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen bij de nieuwe vereniging.

Overschrijven voor de B categorie (meer recreatief niveau)
Schrijf je na 15 juni over naar een andere vereniging, dan kan je altijd in een B categorieteam uit komen. Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen bij de nieuwe vereniging.

In welke periode kan je overschrijven
Senioren en junioren (Onder 19/17/16/15 en 14) kunnen tot het eerste weekend van de maand maart overschrijven naar een andere vereniging. Als zij zich hierna inschrijven bij een andere vereniging. dan is de overschrijving met ingang van het daar op volgende seizoen van kracht.

Pupillen (categorie Onder 13 en jonger) kunnen het gehele seizoen overschrijven.

Blokkade op overschrijving
Een vereniging kan bij leden die een betalingsachterstand hebben een financiële blokkade aanleggen. Dit blokkeert de overschrijving. Nadat de betalingsachterstand door het vertrekkende lid is voldaan, dan verwijdert de vereniging de blokkade en gaat de overschrijving op dat moment alsnog door.

Voor meer informatie mail naar: penningmeester@dvo60.nl

 

  • Afmelden/Overschrijvingen:

Alle afmeldingen/overschrijvingen dienen schriftelijk of per mail te geschieden bij de ledenadministratie op mail: ledenadmdvo60@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!