29/09/22 - v.v.DVO'60

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

29/09/22

29/09/22

26 oktober 2022 13:45


🟠⚪ NIEUWS VANUIT DE BESTUURSKAMER 29/08/22

Het bestuur wil jullie op de hoogte gaan houden wat er allemaal op de tafel ligt bij het bestuur van DVO’60. Dit doen we d.m.v. 'Nieuws vanuit de bestuurskamer'. Dit item zal maandelijks terug komen op onze Facebook en website.

 
🟠 We krijgen de laatste weken mailtjes over de website dat hier nog oude teksten op staan. Dat klopt en we gaan deze update binnen nu en 2 weken.

⚪ Zaterdag 20-08-2022 is er een groep vrijwilligers vanuit DVO’60 bij elkaar gekomen onder begeleiding van de onderhoudsgroep. Deze zaterdag is er veel gedaan. BV: doelen terug op de velden, reclame borden schoon gemaakt, dug-outs schoongemaakt, velden blad vrij gemaakt, rookmelders geplaatst en kleedkamers schoongemaakt, kantine schoongemaakt. Ik ben zeker nog vergeten dingen op te noemen. Maar namens het bestuur wil ik iedereen bedanken die op zaterdag 20/08/2022 hun steentje hebben bijgedragen om deze dag tot een succes volle dag gemaakt hebben.

🟠 Verder is het bestuur en andere vrijwilligers hard aan het werk om klaar te zijn voor de start van de beker competitie en de competitie van het seizoen 2022 / 2023.

⚪ Als voorzitter van DVO’60 ben ik langzaam maar zeker weer als voorzitter van DVO’60 aan het terug komen. Ik heb een aantal maanden rustig aan gedaan en dat is mij goed bevallen. Dank voor alle belangstelling die ik heb mogen ontvangen van leden van DVO’60.

🟠 Het bestuur is bezig om de werkzaamheden van de bestuursleden beter te verdelen. Hier wordt u in de volgende editie van "Nieuws vanuit de bestuurskamer" op de hoogte gebracht.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!