Instuifmiddag DVO'60

Beste ouders en F-pupillen,

Op woensdagmiddag 16 april is er een instuifmiddag voor nieuwe leden. Deze middag is van 14.00 - 15.00 uur. Dan worden de nieuwe leden getraind door 2 spelers van onze A1!

Bij deze nodigt het bestuur ook alle F-pupillen uit om aan deze middag deel te nemen. Broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes etc. zijn deze middag ook van harte welkom. Nodig ze dan ook uit om te komen voetballen!

Vriendelijke groet,

het Bestuur

Voetbalquiz

In verband met te weinig deelnemers is de voetbalquiz van vrijdag 18 april afgelast.

Woensdag 16 en donderdag 17 april

In verband met inhaalwedstrijden voor de competitie is het woensdagavond geen training voor F1 en F4. Voor donderdagavond is er geen training voor het E4 - MC - B3 en B4.

Zaterdag 31 mei Familiedag

Deze dag wordt het weer een groot feest bij DVO'60. Ons sportpark zal weer helemaal vol staan met vele leuke spelen, voor jong en oud. Dit wordt verzorgd door de Fa Creezy, dus succes verzekerd.

Niet alleen alle leden van DVO'60 mogen meedoen maar ook opa's - oma's - papa's - mama's - broertjes - zusjes - vriendjes zijn van harte welkom en wat helemaal leuk is. De deelname is gratis. Voor meer info klik hier.

Reunie

DVO 60 JEUGD 40 JAAR

Op 1 mei as is het 40 jaar geleden dat de jeugdafdeling van DVO 60 werd opgericht. Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

30/31 mei is een jeugdkamp met aansluitend de familiedag , hiervoor zijn de uitnodigingen al verzonden.

Op zaterdag 7 juni as houden we een grote reunie voor alle “”oud””jeugdleden-leiders-trainers-ouders ook hun partners zijn van harte welkom, ook de huidige leiders- trainers zijn uiteraard van harte welkom.

De reunie zal plaats vinden in de kantine en evenementenplein van DVO 60 en zal om 14.00 uur aanvangen en zal duren tot?????????? Voor meer info en aanmelden klik hier

Onderhoud veld C

Vanaf as vrijdag 11 april, gaat ons trainingsveld, veld C in onderhoud. Dit betekend dat we dit veld absoluut niet meer mogen gebruiken. M.i.v. maandag 14 april gaan de trainingen van veld C naar veld B.

Bestuur DVO'60