Wedstrijd 23 April

DVO'60 2 - BSC 3 aanvang 19.00 uur ( vriendschappelijk) 

Selecties jeugd 2014-2015

Komende periode zal er bij een aantal leeftijdsklasses selectietrainingen plaatsvinden. De info over deze trainingen vind je onder het kopje laatste nieuws (rechts onder op de home-pagina) en onder elftalinformatie.

Zaterdag 31 mei Familiedag

Deze dag wordt het weer een groot feest bij DVO'60. Ons sportpark zal weer helemaal vol staan met vele leuke spelen, voor jong en oud. Dit wordt verzorgd door de Fa Creezy, dus succes verzekerd.

Niet alleen alle leden van DVO'60 mogen meedoen maar ook opa's - oma's - papa's - mama's - broertjes - zusjes - vriendjes zijn van harte welkom en wat helemaal leuk is. De deelname is gratis. Voor meer info klik hier.

Trainingen veld B

I.v.m. de vele inhaalwedstrijden komende week, zullen alle trainingen op veld B tot 20.00 komen te vervallen.

Assistentie gevraagd [v/m] ten behoeve van wedstrijdsecretariaat, seizoen 2014-2015.

Beste DVO'er

Het seizoen 2013-2014 is nog niet ten einde of we kijken als bestuur al weer vooruit naar het komende seizoen 2014-2015.

Voor de bezetting van het wedstrijdsecretariaat op de wedstrijdzaterdag, kunnen we weer een gastvrouw / gastheer gebruiken ter ondersteuning van de bestuursleden. Dit kan zijn voor de zaterdagmorgen of de zaterdagmiddag.

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen die nodig zijn om een wedstrijd op papier helemaal te completeren. Voor meer info klik hier.

Reunie

DVO 60 JEUGD 40 JAAR

Op 1 mei as is het 40 jaar geleden dat de jeugdafdeling van DVO 60 werd opgericht. Dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

30/31 mei is een jeugdkamp met aansluitend de familiedag , hiervoor zijn de uitnodigingen al verzonden.

Op zaterdag 7 juni as houden we een grote reunie voor alle “”oud””jeugdleden-leiders-trainers-ouders ook hun partners zijn van harte welkom, ook de huidige leiders- trainers zijn uiteraard van harte welkom.

De reunie zal plaats vinden in de kantine en evenementenplein van DVO 60 en zal om 14.00 uur aanvangen en zal duren tot?????????? Voor meer info en aanmelden klik hier