Shirt

DVO'60 E2 is shirt met nummer 8 kwijt geraakt bij een thuiswedstrijd van DVO'60. De sponsor op het shirt is Haast. Mocht iemand dit shirt gevonden hebben of per ongeluk in zijn tas hebben gedaan, wilt u dan het shirt teruggeven aan Richard Verbeek of Martijn Dingjan.

Kleedlokalen

Henny en Cor maken wekelijks onze kleedlokalen schoon, daarnaast verrichten zij nog vele andere dankbare werkzaamheden voor onze vereniging.

Helaas zijn ze de laatste weken, steeds langer bezig met het schoonmaken van onze kleedlokalen na de trainingen. Deze worden smeriger achter gelaten. De oorzaak hiervan is niet de wissellende weersomstandigheden, maar door het gebruik/misbruik van de ruimte die DVO'60 de leden beschikbaar stelt.

Het is een kleine moeite om de lege drinkflesjes en overig afval in de prullenbak te gooien. Schoenen buiten uit te kloppen op de tegels en niet tegen de muren, vloer of zelfs het plaffond in de kleedlokalen.

Snipper(Baal)dagen

Deze kunnen aangevraagd worden in de periode van 1 september 2014 t/m 3 maart 2015. Zijn niet van toepassing voor teams die uitkomen in de A categorie , dus DVO 60 1 en C1. Ook voor bekerwedstrijden kan men geen baaldagen aanvragen.

Er kunnen in deze periode maximaal 2 snipper(baal)dagen per team aangevraagd worden met dienverstanden dat teams die een halve competitie spelen, de zogenaamde reeksen 1 (baal)dag in de najaarscompetitie en 1 (baal)dag in de voorjaarscompetitie kunnen aanvragen, maar wel voor 3 maart 2015.

Hoe vraag ik deze dagen aan? 10 dagen voor de geplande (baal)dag moet men dit melden bij de secretaris en wel via het e-mailadres secretarisdvo60@hotmail.com.

ACTIVITEITEN SEIZIOEN 2014-2015

Beste DVO’ers,

Het nieuwe seizoen is alweer onderweg en dat betekent dat er, behalve voetbal, ook weer de nodige activiteiten op touw staan.

We zoeken enthousiastelingen, dat mogen uiteraard ook bekenden of familie van leden zijn, die ons mee willen helpen om de activiteiten op poten te zetten. De volgende activiteiten hebben al een vaste datum, dus je kunt gelijk in je agenda kijken of je hiervoor beschikbaar bent.

Voor meer info klik hier/ zie vacatures.