Noodkreet

GEZOCHT: leiders/trainers voor A2-B2-B4-D4

Deze elftallen hebben nog geen leiders/trainers, dit betekent dat ze niet kunnen trainen en voetballen.

Dit kunnen wij ze toch niet aandoen.

Ondanks vele persoonlijke benaderingen en inspanningen van het bestuur of iemand vanuit de selectiecommissie is het nog steeds niet gelukt om voor deze elftallen begeleiding te regelen.

Wij doen nu dringend een beroep op de ouders/vrijwilligers/vrienden/bekenden om deze elftallen uit de nood te helpen en te zorgen dat er leiders en trainers komen voor deze kinderen.

Bestuur DVO'60

DVO'60 start met mini-pupillen

Komend seizoen 2014/2015 zal DVO'60 starten met mini-pupillen, dit zijn jongens en meisjes van 4 en 5 jaar die graag op een speelse manier willen leren voetballen. Inmiddels hebben zich voldoende kinderen opgegeven om te starten maar er kunnen nog altijd meer kinderen bij.

De trainingen zijn op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur en deze worden gegeven door Piet van Osta en Henny de Jong. Woensdagmiddag 27 augustus gaan we van start met een open dag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Als men belangstelling heeft om lid te worden van de mini-pupillen neem dan contact op met Piet van Osta tel 0165-544709 of via de mail secretarisdvo60@hotmail.com 

Voetbalinstuif woensdagmiddag 27 augustus

Op woensdagmiddag 27 augustus organiseert DVO'60 een voetbalinstuif voor de DE meisjes - E - F en mini-pupillen. De instuif zal natuurlijk gehouden worden op ons sportpark en wel van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Er zullen hele leuke spellen staan zoals stropdasschieten - penaltyschieten en nog veel meer. Alle spelertjes van de DE meisjes - E - F en minipupillen worden dan verwacht en ze mogen allemaal ook nog vriendjes of broertjes/zusjes mee brengen die misschien wel willen gaan voetballen.

Training B3

as Donderdag 21 augustus om 19.00 uur zal het B3 trainen onder leiding van Wilfred Bos.

Scheidsrechters

We zijn drukdoende bezig om voor komend weekend scheidsrechters te regelen voor diverse elftallen. Helaas wordt dit voor ons steeds moeilijker. Mocht er geen scheidsrechter vermeld staan bij je wedstrijd. Dan dient het elftal zelf voor een scheidsrechter te zorgen.